piotr96 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Witam serdecznie wszystkich, jako że to mój pierwszy post na forum. Zamówiłem na ibuygou Redmi 3, czekam na przesyłkę. Mam pytanie. Co warto zmodyfikować w telefonie, gdy już go otrzymam? To mój pierwszy XIAOMI. Słyszałem, że powinno zmienić się ROM i zainstalować gapps. Poinstruujcie proszę, co i jak. Dział modyfikacje systemowe jest nieco nieczytelny.
Grzesiuso Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 2 minuty temu, piotr96 napisał: Witam serdecznie wszystkich, jako że to mój pierwszy post na forum. Zamówiłem na ibuygou Redmi 3, czekam na przesyłkę. Mam pytanie. Co warto zmodyfikować w telefonie, gdy już go otrzymam? To mój pierwszy XIAOMI. Słyszałem, że powinno zmienić się ROM i zainstalować gapps. Poinstruujcie proszę, co i jak. Dział modyfikacje systemowe jest nieco nieczytelny. Tu masz dużo wiedzy: https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/
piotr96 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Opublikowano 21 Maja 2016 Już znalazłem odpowiedni temat. Przepraszam i proszę o usunięcie mojego. Pozdrawiam.
ZduneX25 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi