Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

Ma ktoś może pomysł jak sformatować(ust fabryczne) geralnie skasować dane, bez działającego dotyku ?

Czy poprzez i.mi.com jak skasuje to nie zablokuje telefonu na amen?

Mi4 Miui Polska 

Pozdrawiam Piotr

Edytowane przez weah
Opublikowano

Wiesz może czy poprzez i.mi.com nie zablokuję telefonu na amen robiąc erase? 

mifash też mi przez myśl przeszedł ale nie mam kompa 64bitowego

Opublikowano

This operation will permanently remove all data from your device and disconnect it from this account. You can't reverse this action!

Your phone is currently offline. Mi Cloud will attempt to activate your phone using an SMS message. This process may take several minutes. If your phone is currently connected to a mobile network, a confirmation message will be displayed on its screen.

chyba jednak coś kasuje ... pytanie moje czy postawie na nowo system

Opublikowano

Widocznie coś dodali, tam się często coś zmienia, ale nie zmienia to faktu, że Twój telefon nie jest aktywny na koncie Xiaomi, więc nie wyczyścisz go tym sposobem, musisz go aktywować, aby to zrobić musisz zmienić język na angielski, a tego bez dotyku nie uczynisz. Flash jest tutaj najprostszym rozwiazaniem.

Opublikowano

mogę go zrobić online - tylko włożyc sim'a co wyjąłem. flash tak ale muszę poszukać kompa z 64 bitami, na moim 32 nie działa. 

ten erase ja znam już od roku co najmniej tylko boję się go użyć z obawy na zablokowanie telefonu pernamentnie. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...