Skocz do zawartości

Xiaomi MI4C – 3/32GB LTE vs Xiaomi Mi Note – 3/16GB LTE vs Xiaomi Redmi Note 3 Pro – 3/32GB LTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xiaomi MI4C – 3/32GB LTE vs Xiaomi Mi Note – 3/16GB LTE vs Xiaomi Redmi Note 3 Pro – 3/32GB LTE

Który z nich lepiej kupić i czym one się różnią, bo cenę wszystkie 3 maja podobną ?

Opublikowano

Mi note - największy, flagowiec, 16 gb, procek mniej wydajny niż w mi4c, jakość materiałów najlepsza z podanych.

Mi4c - troche gorsze materiały niż w mi note jednak z grupy mi ( czyli lepszej niż redmi), najmniejszy z nich wszystkich,

Rn3 - budrzetowiec , mniejszy od mi nota ale większy od mi4c, ma możliwość karty sd( co nie mają mi4c i mi note).

Osobiście mi note. Jednak każdy ma inne preferencje.

Wysłane z mojego KM EAGLE 1065G przy użyciu Tapatalka

• Like 2
Opublikowano

Mi note - największy, flagowiec, 16 gb, procek mniej wydajny niż w mi4c, jakość materiałów najlepsza z podanych.

Mi4c - troche gorsze materiały niż w mi note jednak z grupy mi ( czyli lepszej niż redmi), najmniejszy z nich wszystkich,

Rn3 - budrzetowiec , mniejszy od mi nota ale większy od mi4c, ma możliwość karty sd( co nie mają mi4c i mi note).

Osobiście mi note. Jednak każdy ma inne preferencje.

Wysłane z mojego KM EAGLE 1065G przy użyciu Tapatalka

Ja wiem że xiaomi traktuje Redmi jako serię budżetową ale redmi note 3 pro wcale taki nie jest. Najwydajniejszy z tej trójki, metalowe unibody, dual sim / sd, bateria trzyma bardzo dlugo (ma lithium polymer a nie lithium ion) i acid mówił że będzie mieć aktualizacje do 6.0

Ja wybrałem rn3 pro 3/32 i nie wcale żałuję (a przed zakupem bawiłem się mi4c).

RN3PRO & Tapatalk

Opublikowano
Ja wiem że xiaomi traktuje Redmi jako serię budżetową ale redmi note 3 pro wcale taki nie jest. Najwydajniejszy z tej trójki, metalowe unibody, dual sim / sd, bateria trzyma bardzo dlugo (ma lithium polymer a nie lithium ion) i acid mówił że będzie mieć aktualizacje do 6.0

Ja wybrałem rn3 pro 3/32 i nie wcale żałuję (a przed zakupem bawiłem się mi4c).

RN3PRO & Tapatalk

Tak jak pisałem każdy ma inne preferencje. Dla każdego te fony będą miały inne plusy i minusy. Sam się zastanawiałem nad redmi note 3. Tak czy siak to bardzo dobry fon. Lecz wybrałem mi nota. A dlaczego? Bo ma lepszy aparat, bajeranckie drewniane plecyki i jest ciutko większy. Na procek nie patrzyłem tak bardzo bo nie gram w wymagające gry. Co do aktualizacji andka to jako pierwsze dostają fony z serii Mi no ale jak asid tak mówił to pewnie dostanie. Podsumowując każdy musi wybrać fona do swoich wymagań.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...