Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Szukam urządzenia, które ma zastąpić moją Motorolę Defy. Zasięg mam w okolicy kiepski więc jakość anteny, trzymanie sygnału nawet na obrzeżach zasięgu to parametr dla mnie ważny.

Mi-2 miał tu problemy na obrzeżach sygnału a czy w MI-2S zostało to już dopracowane ? Myślałem do wczoraj nad LG G (E975) bo ma dobre opinie jeżeli o zasięg chodzi ale znalazłem 2 fajne modele Xiaomi i wpisuję je na listę z której wybieram (LG Optimus G, 4X HD, Motorola Razr i :) ). Dzięki.

Opublikowano

Mi2S to ten sam praktycznie telefon co Mi2, nie spodziewałbym się znacznych różnic w zasięgu.

Ja z tych telefonów co podałeś nie brałbym żadnego.

LG G ma małe wsparcie, 4X HD nie ma dobrego MIUI, a RAZR też nieciekawy ze wsparciem. Już lepiej Nexusa 4.

Pamiętaj że jeśli wybierasz Mi2S to wiążesz się z MIUI. Oczywiście CM też jest ale to nie to samo.

Opublikowano

Dzięki ale 25GB pamięci na dane to dla mnie minimum, więc Nexus 4 odpadł już podczas czytania cyferek na jego temat. Na G jest kilka custom room'ów więc nie ma tragedii a sygnał trzyma podobno przyzwoicie. Najbardziej mnie zniechęca mikro-ilość akcesoriów typu porządne, hybrydowe etui itp. i europejska dystrybucja przy ofertach do 1500 zł gdzie mogę potem mieć problem z gwarancją ponoć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...