infomaniak Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 pytanie do mądrzejszych ode mnie: 1. czy po instalacji np. Cyanogenmod'a bez problemu można wrócić do Miui? Czy powrót standardowy - tzn. Tryb recovery - czyszczenie i instalacja romu z pliku zip? 2. Czy instalacja romu global ze strony Xiaomi nadpisuje aktualny bootloader? Usuwa TWRP zastępując go innym? Mam odblokowany bootloader i zainstalowane TWRP.
Nezumi Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 1. normalnie przez TWRP. 2. Tak. Nadpisuje recovery i BL, nie wiem jak z odblokowaniem etc, czy się znowu blokuje, czy nie, raczej nie powinno.
Setti Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Ja na moim redmi note 3 pro normalnie sobie wracam do miui i niczego nie muszę nadpisywać i nic się nie blokuje więc pewnie u Ciebie też tak będzie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi