dans12949 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Witam mam problem powiedzcie mi jak moge sie zalogowac do konta xiaomi gdy biore zaloguj sie przez program kujon to nic sie niedzieje a jak wciskam w ustawieniach konto xiaomi to wyłaczaja sie ustawienie i nic sie nie dzieje co robic?? i mam jeszcze jeden problem z moimi numerami na sim bo nie chcą sie wyswietlac mimo ze mam właczoną opcje pokaz kontakty sim? Logcat Dodatkowe informacje
DonSobolO Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Podłączam się do pytania z kontaktami sim. Mam kartę sim PLAY na której są kontakty lecz MIUI ich nie widzi Mam Samsunga I9000 i ściągnąłem wersje 3.9.27 razem z spolszczeniem
dans12949 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 Słyszałem ze z siecia play sa problemy na miui i ze nie bedzie ich wyswietlac lecz w tym sek ze ja mam z plusa karte i powinno je wyswietlac pomozcie
Acid Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Rozwiązania nie znam, aczkolwiek obejscie tego jest. Trzeba by wgrać kontakty na stockowym romie do Google a potem z tego na konto Xiaomi.
DonSobolO Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Mam kontakty również na vCard lecz MIUI również ich nie zczytuje P.S. przez menadżer plików się udało a przez ustawienia konta nie da się
Rekomendowane odpowiedzi