Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z moim mi4. Od razu po zakupie i wgraniu 5.11.5 działał pięknie, dobry sot dobre standby. Jednak ostatnio zauważyłem że w ciągu dnia znika mi bateria dość szybko (1% na 1h). W wakelock detector zobaczyłem, że do udostępnianie Bluetooth taka akcje robi. Zaktualizowałem do 5.11.13, nie pomogło tak samo jak odinstalowanie mifit, którego za to obwiniałem. Ma ktoś pomysł jak odwiesić ten Bluetooth? Chciałbym dalej korzystać z mifit do powiadomień ale takie wakelocki mnie wkurzają. uploadfromtaptalk1463379857921.png

Ps tu widac miband tools bo chciałem sprawdzić czy to nie wina aplikacji mifit.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zamknąłem ale wątpię czy to pomoże bo reset nie pomagał.

#edit nie no on nie wraca raczej jak jest Bluetooth wyłączony ale problem polega na tym, że potrzebuję to wlaczonego żeby miband mnie powiadamiał o sms.

Opublikowano
30 minut temu, schreder napisał:

Zamknąłem ale wątpię czy to pomoże bo reset nie pomagał.

#edit nie no on nie wraca raczej jak jest Bluetooth wyłączony ale problem polega na tym, że potrzebuję to wlaczonego żeby miband mnie powiadamiał o sms.

BT będzie Ci wiecznie wybudzać tel, to tak ma, bo jak inaczej, używasz go, więc ciągle pracuje, a co za tym idzie, telefon nie wchodzi w DS. Po drugie 1% na 1h, to nie jest żaden spadek jeżeli telefonu się używa.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...