kravda Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Witam, Ostatnio zakupiłem Mi4 LTE 2GB w sklepie technos-online. Zdecydowałem się dziś, z czystej ciekawości, przeprowadzić ten sławny benchmark Antutu. No i okazało się, że wynik wyszedł chyba dosyć niski. Patrząc w Google, dla tego telefonu wyniki nie schodzą poniżej 40tys. - najświeższy, jaki znalazłem (LINK) zrobił 57181pkt. Mój natomiast telefon zrobił tylko (?) 28110 i na liście porównawczej (którą załączyłem) jest dużo niżej nawet niż Redmi Note3 (który, zgodnie z tymi wynikami, miał 73053). Dodatkowo, w porównaniu do testu z filmiku, który wrzuciłem powyżej, test 3D przebiegał zdecydowanie mniej płynnie. Widziałem także testy innych wersji 2GB i zawsze mają one ok. 47-49tys. I teraz stawiam sprawę jasno - nie wiem, jaki wpływ na ogólne użytkowanie telefonu mają te wyniki, ale skoro mój jest tak drastycznie niższy od innych, to chyba ma to jakieś znaczenie. Jak myślicie, czy powinienem się martwić?
schreder Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Ustaw tryb wydajny i problem rozwiązany.
Pietr Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 No profil wydajny powinien podbić taktowania. Bo ostatnio monitorowłem CPU i bez trybu wydajnego procesor wyciągał bodajże max 1.5GHz lub 1.7GHz, w turbo 2.3GHz. I powiedz. Czy masz MIUIPolska (aktualnie od xiaomi.eu) czy jakieś syfiaste MIUI?
Nezumi Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi