dymon007 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Witam, właśnie dzisiaj dokonałem zamiany motoroli moto x play za redmi note 3. Mam kilka pytań odnośnie tego telefonu, po pierwsze czy to prawda że telefon sam wysyła zdjęcia\sms-y do bazy serwerów w chinach? Bez naszej wiedzy, po przywróceniu fabrycznych musiałem żeby otworzyć galerię, muzykę itd.. coś akceptować? Po drugie aplikacja 'sms' ucina mi smsy, jak to naprawić? (soft miui 77. (stabilna) 77.0.11.0 Po trzecie czy to normalne że z 32 gb zostało dla mnie około 19\20? Jakie zbędne aplikacje warto wyrzucić?
cukru Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Na tej wersji może i wysyła, zainstaluj Xiaomi.EU.
dymon007 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 3 minutes ago, cukru said: Na tej wersji może i wysyła, zainstaluj Xiaomi.EU. Jak zainstalować xiaomi eu? Teraz przez menadżer powypieprzałem 'pliki' po poprzednim właścicielu i jest już 22 gb wolnego miejsca, dziwna sprawa bo po przywróceniu fabrycznych zosały zdjęcia i muzyka od poprzedniego właściciela Generalnie system mi odpowiada nawet w tej wersji bo pół polski\pół ang mi nie przeszkadza tylko kwestia tych wysyłanych danych i nie pełnych okienek smsów..
dymon007 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 2 minutes ago, situ said: Masz na forum. Dzięki dawno nie bawiłem się w wgrywanie softów rozumiem że nie muszę ściągać bootloader'a tak?
Nezumi Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi