czewoj Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Wersja MIUI: LG P990 MIUI 3.9.20 Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Witam Znalazłem trzy błędy: 1. Uruchamianie trybu cichego nie wycisza dźwięków dzwonka i powiadomień a tylko multimedia 2. Brak ekranu blokady. Przy uruchomieniu telefonu zanim wpiszę PIN ekran blokady jest ale później, przy wybudzaniu od razu pokazuje się ekran z ikonkami 3. Podczas podłączenia USB tylko ładuje. Nie można uruchomić nośnika pamięci. pozdrawiam Wojtek Logcat Dodatkowe informacje
Acid Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 1. Być może w tym porcie tak jest. MIUI dla oficjalnych jest w porządku jeśli chodzi o Cichy. A masz może funkcję "Ciche godziny" w Ustawieniach? To wycisza dzwonki i powiadomienia ale zostawia multimedia. 2. Sprawdź czy nie masz włączonej opcji: Ustawienia > Opcje programistyczne > Bezpośredni dostęp
Blee Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 3. Podłączasz jako pamięć masowa czy jako aparat? (O ile masz takie opcje)
czewoj Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 1. Być może w tym porcie tak jest. MIUI dla oficjalnych jest w porządku jeśli chodzi o Cichy. A masz może funkcję "Ciche godziny" w Ustawieniach? To wycisza dzwonki i powiadomienia ale zostawia multimedia. 2. Sprawdź czy nie masz włączonej opcji: Ustawienia > Opcje programistyczne > Bezpośredni dostęp Ad.1 Ciche godziny - to jest wyjście z sytuacji. Sprawdziłem działa Trzeba się będzie przyzwyczaić. Ad. 2 Faktycznie musiałem to przez przypadek włączyć Dzięki za odpowiedź. pozdrawiam Wojtek-- 24 wrz 2013, o 23:43 --3. Podłączasz jako pamięć masowa czy jako aparat? (O ile masz takie opcje) Mam ustawione "Zapytaj po podłączeniu" a na stałe są opcje "Tylko ładowanie" i "Montowanie USB" Właściwie to możliwość montowania USB działa tylko po restarcie telefonu. Po odłączeniu kabla już nie USB działa (tylko ładuje) pozdrawiam Wojtek
Rekomendowane odpowiedzi