Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI: LG P990 MIUI 3.9.20

Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu

Opis znalezionego błędu

Witam

Znalazłem trzy błędy:

1. Uruchamianie trybu cichego nie wycisza dźwięków dzwonka i powiadomień a tylko multimedia

2. Brak ekranu blokady. Przy uruchomieniu telefonu zanim wpiszę PIN ekran blokady jest ale później, przy wybudzaniu od razu pokazuje się ekran z ikonkami

3. Podczas podłączenia USB tylko ładuje. Nie można uruchomić nośnika pamięci.

pozdrawiam

Wojtek

Logcat

Dodatkowe informacje

Opublikowano

1. Być może w tym porcie tak jest. MIUI dla oficjalnych jest w porządku jeśli chodzi o Cichy. A masz może funkcję "Ciche godziny" w Ustawieniach? To wycisza dzwonki i powiadomienia ale zostawia multimedia.

2. Sprawdź czy nie masz włączonej opcji: Ustawienia > Opcje programistyczne > Bezpośredni dostęp

Opublikowano
1. Być może w tym porcie tak jest. MIUI dla oficjalnych jest w porządku jeśli chodzi o Cichy. A masz może funkcję "Ciche godziny" w Ustawieniach? To wycisza dzwonki i powiadomienia ale zostawia multimedia.

2. Sprawdź czy nie masz włączonej opcji: Ustawienia > Opcje programistyczne > Bezpośredni dostęp

Ad.1 Ciche godziny - to jest wyjście z sytuacji. Sprawdziłem działa :) Trzeba się będzie przyzwyczaić.

Ad. 2 Faktycznie musiałem to przez przypadek włączyć

Dzięki za odpowiedź.

pozdrawiam

Wojtek

-- 24 wrz 2013, o 23:43 --

3. Podłączasz jako pamięć masowa czy jako aparat? (O ile masz takie opcje)

Mam ustawione "Zapytaj po podłączeniu" a na stałe są opcje "Tylko ładowanie" i "Montowanie USB"

Właściwie to możliwość montowania USB działa tylko po restarcie telefonu. Po odłączeniu kabla już nie USB działa (tylko ładuje) :(

pozdrawiam

Wojtek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...