Setti Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Witam. Posiadam Redmi Note 3 Pro, odblokowany i wgrany miuipolska/xiaomi.eu. Otóż mam taki problem, że gdy chce w losowej sytuacji wyciągnąć telefon z kieszeni i odblokować telefon, to on mi wibruje, że nie rozpoznaje palca. Gdy odblokuje telefon wzorem, zablokuje i chce odblokować po przez czytnik to problem ustępuje. Nwm dlaczego, ale często się to zdarza.
Kello Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Czasami wystarczy ruszyć głową też tak mam i doszedłem do wniosku że to poprostu blokada, jeśli 3 razy źle odblokujesz poprzez przypadkowy kontakt z czytnikiem to wtedy włączy się blokada i możesz odblokowac poprzez wzorek :))
fesk Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 U mnie tak samo ... Po prostu czytnik dotyka spodni albo czegoś i pozniej nie widzi paluszka.... Może kolejne romy poprawią to ...
Setti Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Macie racje chłopaki, teraz mi się rozjaśniło, ogólnie przeszedłem na aosp i tam nie ma z tym problemu bo za pewne chlopaki z xda zrobili wlasna apke do fingera. Mam nadzieje, że wkrótce zrobią cm 13 stable. A tak a propo da się jakoś tą wyłączyć blokadę? Edytowane 6 Maja 2016 przez Setti
Rekomendowane odpowiedzi