Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Mi4 a Redmi Note 3. Który z nich byłby lepszy?

Czy może ktoś  z was ma porównanie co do: wyświetlacza, aparatu i jakości robionych zdjęć i filmów oraz odtwarzanych dźwięków? Co poradzicie wybrać?

Opublikowano

Jeśli chodzi co głównie o zdjęcia to Mi4. Na rdn3 ludzie narzekają na zdjęcia . Nie wiem jak wygląda rdn3 na żywca ale Mi4 jakość wykonania powala.

Musisz sobie postawić kilka pytań: Jaka wielkość wyświetlacza?  Czy będziesz grał? Cena? Ilość pamięci ?

W mi4 nie ma możliwości włożenia karty SD. W rdn3 pro już tak. Czy potrzebujesz dual sim? Czy potrzebujesz LTE?

Obecnie Mi4 ciężko dostać 3GB LTE.

Seria Mi jest lepiej wykonana bo to premium a redmi budżetowiec.

Opublikowano
1 godzinę temu, MD13 napisał:

Jeśli chodzi co głównie o zdjęcia to Mi4. Na rdn3 ludzie narzekają na zdjęcia . Nie wiem jak wygląda rdn3 na żywca ale Mi4 jakość wykonania powala.

Musisz sobie postawić kilka pytań: Jaka wielkość wyświetlacza?  Czy będziesz grał? Cena? Ilość pamięci ?

W mi4 nie ma możliwości włożenia karty SD. W rdn3 pro już tak. Czy potrzebujesz dual sim? Czy potrzebujesz LTE?

Obecnie Mi4 ciężko dostać 3GB LTE.

Seria Mi jest lepiej wykonana bo to premium a redmi budżetowiec.

Co do wyświetlacza to odpowiada mi zarówno 5 calowy jak i 5,5, choć Mi4 wydaje się zgrabniejszy, by go obsłużyć jedną dłonią. Grać zapewne będę rzadko, częściej robię zdjęcia/ filmy,  czasem serfuje po necie oraz od czasu do czasu słucham muzyki. Co do rozszerzalności pamięci- nie jest dla mnie priorytetem (obejdzie się), dual sim oraz LTE- nie koniecznie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...