Mastercard Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Mam pytanie, skąd biorą się przerwy w wykresie uzucia baterii w XRN3Pro i II sprawa: w czasie pracy rzadko kiedy mam więcej niż 3-4 kreski zasięgu. ok -105db Na wykresie baterii wskaźnik zasięgu tez ma przerwy, ale nie zauważam, aby telefon gubił zasięg. Nie wiem czy to bug prezentacji czy kulawy model (egzemplarz).. jakieś opinie? pozdro Robert
mayday79 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Moim zdaniem są ta rebooty telefonu których nie zauważyłeś. Jeśli się nie mylę to właśnie tak wyglądają na wykresie baterii. Wysłane z mojego Mi-4c
luki! Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Przy Redmi Note 3 pro to normalne... zauważam, że u każdego występuje taki poszarpany wykres... ale dlaczego to nie mam pojęcia 1
Nezumi Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 11 minut temu, mayday79 napisał: Moim zdaniem są ta rebooty telefonu których nie zauważyłeś. Jeśli się nie mylę to właśnie tak wyglądają na wykresie baterii. Wysłane z mojego Mi-4c bzdura. Błąd jest już od pół roku, jak nie ciut więcej, na praktycznie każdym urządzeniu z Andkiem 5.x lub wyższym... Zwykły bug graficzny, żadne rebooty, restarty, czy cokolwiek innego... MIUI tak ma i tyle. Olewać i cieszyć się życiem oraz telefonem. Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1
Rekomendowane odpowiedzi