Skocz do zawartości
  • 0

redmi 2 pro vs redmi 3 vs mi4 lte

Pytanie

Opublikowano

Witam
Poszukuje w miarę taniego smartfona, jednak na tyle solidnego, aby przeżył ze mną jakiś czas, a przy okazji "jak już nie ma co z niego zbierać to nie szkoda"
Mam dylemat z tymi 3 telefonami.
Cena podobna (500 do 650 brutto) 
Redmi3 bije również na głowę konkurencję baterią.
Redmi 2 wydaje mi się też trochę plastikowy, 3ka wygląda już bardzo ładnie, w sumie to i tak telefon wyląduje w case`ie...

I w sumie chciał bym się dowiedzieć:
-jak wygląda sprawa szybkości działania tych smartfonów. Nie potrzebuje grafiki 3D (nie gram) lubię mieć za to otwarte tysiąc aplikacji i chciałbym nie denerwować się, że coś przymula :)
- czy redmi3 można w miarę łatwo rozebrać żeby wyczyścić głośnik (będzie narażony na opiłki metalu :) )
- czy waszym zdaniem warto dopłacać ??

Piszę bardzo chaotycznie, bo jutro muszę coś zamówić, jako że zostałem bez telefon a nie mogę się zdecydować...

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Co do Redmi 3:

- mega wydajny to on nie jest, ale do codziennego użytkowania wystarcza, jednak wielu aplikacji w tle nie utrzyma

- poniżej masz filmik z rozbierania

- jeśli priorytetem jest dla ciebie bateria to nie ma co się zastanawiać

• 0
Opublikowano

Redmi 2 już bym sobie odpuścił, redmi 3 świetny telefon za tą kase, dobrze wykonany,z mega baterią. Mi4 to jednak flagowiec i oprócz baterii to chyba wszystko inne na plus, nawet cena bo można go wyrwać jeszcze kilka $ taniej niż redmi 3. W sam raz na drewniane plecki ;)

• 0
Opublikowano

Redmi 3 i mi4 kosztują w pl prawie tyle samo. Nie chce się bawić w Chiny bo po odliczeniu VAT bardziej się opłaca z pl.

Na plecach mi nie zależy bo muszę i tak dać go w jakiś futerał... 

Jak by w mi był slot karty to bym się nie zastanawiał... Chyba jednak redmi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...