DNL Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Witam Pytanko, mam zainstalowane na jednej partycji systemowej MIUIPolska, na drugiej miui "oryginalne" w angielskim języku. Zauważyłem że używając tej samej czcionki jest lekka różnica, mianowicie na wersji angielskiej czcionka jest w niektórych miejscach tak fajnie pogrubiona (smsy, ustawienia), w polskiej wszędzie jest taka sama Można temu jakoś zaradzić? Nie chodzi o akurat te miejsca wskazane poniżej, ale różne, nawet w aplikacjach niektórych to zauważyłem Poniżej screeny: Wersja polska (język zmieniony na angielski ): Wersja angielska: Pozdro
Acid Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Ano. W MIUIPolska po prostu jest to zmienione. Usunięty bold i czcionka jest roboto 4.3. Niestety nie można tego zmienić bo jest to w stylach frameworka ustawione.
DNL Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 A szkoda... A tak apropo ja mam jakaś inną wersję czcionki robo: https://docs.google.com/file/d/0B9n-X8z ... cslist_api
Rekomendowane odpowiedzi