andrucha Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 (edited) Pojawil sie nowy mod pod RN 3 PRO.Oparty na oprogramowaniu xiaomi.eu To multilang .Greatslon zrobił dobrą robotę.. MIUI7_5.1_RN3Pro_6.4.21_greatslon.ziphttps://cloud.mail.ru/public/AtQe/cMUohe7Rw Root GAAP Dostęp do karty pamięci dla aplikacji Zmodyfikowany plik hosts Punkty dostępu i nazwy operatorów do naszych sieci Xposed MIUI i Wariacje SuperSU Pro Wyłączenie aplikacji weryfikacji podpisu usługi muzyczne i wideo w Internecie wyłączone rozszerzony restart Ikony w ustawieniach zaawansowanych Kopia zapasowa Titanium, Anty spam komórkowy, nap zasilania w modułach Xposed Zmodyfikowany oryginalna czcionka, Opcja menu Restart, aby ponownie uruchomić do odzysku i fastboot. i więcej UWAGA ! RESET FABRYCZNY w TWRP przed zainstalowaniem ROM i nie zapomnijcie o backupie przed instalacja Edited April 30, 2016 by andrucha Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 (edited) Soft wgrany przez TWRP, telefon nie wstaje, zatrzymuje sie na logo MI i koniec. ... Za drugim razem poszło, ale jakoś nie przekonał mnie ten soft. Edited May 1, 2016 by wajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Soft wgrany przez TWRP, telefon nie wstaje, zatrzymuje sie na logo MI i koniec. ... Za drugim razem poszło, ale jakoś nie przekonał mnie ten soft. Wrzuć jakieś screeny Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Już go nie mam, wróciłem do 6.4.21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crun Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Meh. Paskudny font i theme. Chińskie wstawki, nawet cyrlica mi się przewinęła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts