andrucha Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Pojawil sie nowy mod pod RN 3 PRO.Oparty na oprogramowaniu xiaomi.eu To multilang .Greatslon zrobił dobrą robotę.. MIUI7_5.1_RN3Pro_6.4.21_greatslon.ziphttps://cloud.mail.ru/public/AtQe/cMUohe7Rw Root GAAP Dostęp do karty pamięci dla aplikacji Zmodyfikowany plik hosts Punkty dostępu i nazwy operatorów do naszych sieci Xposed MIUI i Wariacje SuperSU Pro Wyłączenie aplikacji weryfikacji podpisu usługi muzyczne i wideo w Internecie wyłączone rozszerzony restart Ikony w ustawieniach zaawansowanych Kopia zapasowa Titanium, Anty spam komórkowy, nap zasilania w modułach Xposed Zmodyfikowany oryginalna czcionka, Opcja menu Restart, aby ponownie uruchomić do odzysku i fastboot. i więcej UWAGA ! RESET FABRYCZNY w TWRP przed zainstalowaniem ROM i nie zapomnijcie o backupie przed instalacja Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez andrucha
wajs Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Soft wgrany przez TWRP, telefon nie wstaje, zatrzymuje sie na logo MI i koniec. ... Za drugim razem poszło, ale jakoś nie przekonał mnie ten soft. Edytowane 1 Maja 2016 przez wajs
malimalinello Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Soft wgrany przez TWRP, telefon nie wstaje, zatrzymuje sie na logo MI i koniec. ... Za drugim razem poszło, ale jakoś nie przekonał mnie ten soft. Wrzuć jakieś screeny Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
crun Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Meh. Paskudny font i theme. Chińskie wstawki, nawet cyrlica mi się przewinęła.
Rekomendowane odpowiedzi