maciek30_pl Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam, od kilkunastu dni (po przejściu z softu xiaomi.eu na miui polska) mam problem ze słuchawkami. Po wyjęciu słuchawek z gniazda dalej gra muzyka. Teraz dodatkowo doszło do tego, że telefon zostaje w trybie słuchawkowym (wyświetla się w pasku ikonka słuchawek) i nie da się rozmawiać przez telefon do póki się go nie zrestartuje. Wczoraj zainstalowałem soft xiaomi.eu 6.4.7 ale niestety jest cały czas to samo. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Czy to uszkodzenie mechaniczne gniazda i trzeba wysłać do serwisu?
Smigoll Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Też tak miałem na 7.2.5 stable (cały czas go używam) i po zrobieniu kopii zapasowej w TWRP, wyczyszczeniu wszystkiego poza moimi plikami i przywróceniu z kopii systemu bug ustąpił Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
xxmati96xx Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dnia Thursday, April 28, 2016 o 10:49, maciek30_pl napisał: Witam, od kilkunastu dni (po przejściu z softu xiaomi.eu na miui polska) mam problem ze słuchawkami. Po wyjęciu słuchawek z gniazda dalej gra muzyka. Teraz dodatkowo doszło do tego, że telefon zostaje w trybie słuchawkowym (wyświetla się w pasku ikonka słuchawek) i nie da się rozmawiać przez telefon do póki się go nie zrestartuje. Wczoraj zainstalowałem soft xiaomi.eu 6.4.7 ale niestety jest cały czas to samo. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Czy to uszkodzenie mechaniczne gniazda i trzeba wysłać do serwisu? W moim redmi note 2 było to samo. Okazało się że do gniazda śmieci naleciało. Wystarczyło patyczkiem do uszu wyczyścić i do teraz wszystko jest ok
maciek30_pl Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 16 godzin temu, xxmati96xx napisał: W moim redmi note 2 było to samo. Okazało się że do gniazda śmieci naleciało. Wystarczyło patyczkiem do uszu wyczyścić i do teraz wszystko jest ok Wstyd się przyznać ale to to było problemem Dzięki wielkie za pomoc
ZduneX25 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi