AndrzejKu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Po każdym otrzymanym sms-e pojawia się komunikat aplikacja com.android.phone została zatrzymana poza tym jak ktoś dzwoni do mnie a mam daną osobę w kontaktach zamiast imienia i nazwiska wyświetla się "Trójstronne" (??) Nie mogę też zrobić kopii zapasowej tzn niby się robi w jakieś 10 s i na koniec jest 0 MB. Pomocy Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Szymon Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 @andrzejku jeśli chodzi o wyświetlanie napisu TRÓJSTRONNE to ja też tak mam, ale myślę że w kolejnej aktualizacji to poprawią a co do reszty Twoich problemów to ja tego nie zauważyłem u Siebie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
leonov Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Co do napisu "Trójstronne" też to mam, reszty nie doświadczyłem, a po wgraniu romu zawsze robię wipe dlavik cache.
AndrzejKu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Próbowałem też zrobić. Najgorsze ze nie da się zrobić kopii zapasowej Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wasilko Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 U mnie jak wyżej trójstronne oraz wawala hangouts
wasilko Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 czy u was też nie działa flash ?? sporo kłopotów po tej aktualizacji
Rekomendowane odpowiedzi