Skocz do zawartości
  • 0

800 złotych, sprecyzowane wymagania

Pytanie

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu mam zamiar wymienić swojego LG G2 na coś (mam nadzieję) lepszego.

Xiaomi zainteresowalo mnie z tego względu że mam Mi Banda 1S i zrobiłbym sobie na niego odblokowanie ekranu :))

Rozmiar wyświetlacza 5-5,7 cala.

Poszukuje telefonu do około 800 zł ale rzecz jasna im mniej tym lepiej, mam zamiar zakupić go na Aliexpress bo na Allegro będę przynajmniej 100 zł w plecy.

Jak narazie mam na oku :

- Mi Note

- Redmi 3 lub Redmi 3 Pro

- Redmi Note 3

- Xiaomi MI4

Zależy mi głównie na jakości ekranu, audio oraz jakości wykonania, G2 pod tym względem trochę rozczarowuje :))

Czy ktoś jest w stanie pomóc mi wybrać konkretny model?

Jak narazie kusi MI4 za 130 dolców ale martwi mnie te tylko 16 GB :/

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, sebastian88 napisał:

172 euro około 756zł,z wysyłką na xiaomiforsale za mi4 plus bambusowa nakładka z tyłu to niezła cena? ciekawe czy euro potanieje w najblizszych dniach :)

wychodzi ze na stanie mają u siebie

jak na cene z VAT to moim zdaniem dobra, ale jeżeli Ci się nie śpieszy z pleckami na Mi4, to te polecam kupować na Aliex :P, sporo tańsze (XFS od ponad roku nie zmieniło ceny na pleckach, a powinni). Co prawda pewnie utrafisz "podróbkę" ale akurat one są tutaj nie najgorsze, a za pól roku/rok stwierdzisz, że chciałbyś dokupić sobie jeszcze z 2 kolorki na zmianę :D. Pierwsze plecki kupiłem na XFS, teraz zamówiłem na Aliex i z tego co patrzyłem na zdjęcia od ludzi, którzy je kupili, 0 różnic :P.

• 0
Opublikowano
1 minutę temu, Bullsblood napisał:

Do płatności w sklepie

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Rozumiem, miałem 2 telefony z NFC i nie znalazlem zastosowania.

• 0
Opublikowano
14 minut temu, Bullsblood napisał:

Dla mnie w Mi4 duża wada jest brak nfc

Jako zamiennik można stosować te naklejki co bank daje często do kont teraz. Sam takiej używam, przyklejona pod klapeczkę i tylko zbliżam telefon :P.

• 0
Opublikowano
Jako zamiennik można stosować te naklejki co bank daje często do kont teraz. Sam takiej używam, przyklejona pod klapeczkę i tylko zbliżam telefon .

Pekao już nie daje. Podobno większość banków z tego rezygnuje.

• 0
Opublikowano
3 minuty temu, Bullsblood napisał:

Pekao już nie daje. Podobno większość banków z tego rezygnuje.

Nie wiem jak jest teraz, ja konto zakładałem rok temu :D.

• 0
Opublikowano
42 minuty temu, Nezumi napisał:

jak na cene z VAT to moim zdaniem dobra, ale jeżeli Ci się nie śpieszy z pleckami na Mi4, to te polecam kupować na Aliex :P, sporo tańsze (XFS od ponad roku nie zmieniło ceny na pleckach, a powinni). Co prawda pewnie utrafisz "podróbkę" ale akurat one są tutaj nie najgorsze, a za pól roku/rok stwierdzisz, że chciałbyś dokupić sobie jeszcze z 2 kolorki na zmianę :D. Pierwsze plecki kupiłem na XFS, teraz zamówiłem na Aliex i z tego co patrzyłem na zdjęcia od ludzi, którzy je kupili, 0 różnic :P.

karta na allie można zapłacić? czy paypal tylko?tu po zniżce będę miał za 12,5 euro

• 0
Opublikowano
4 minuty temu, sebastian88 napisał:

karta na allie można zapłacić? czy paypal tylko?tu po zniżce będę miał za 12,5 euro

Przelewy24 bodajże można płacić normalnie. Ja płaciłem za plecki w promo 46%... 8.36$? Ok 30zł :D.

• 0
Opublikowano
Dnia 28.04.2016 o 22:05, Nezumi napisał:

Przelewy24 bodajże można płacić normalnie. Ja płaciłem za plecki w promo 46%... 8.36$? Ok 30zł :D.

Mi 4 nie powinno być zablokowane?

Nic nie trzeba na nowo instalować systemu po przyjsciu telefonu?  To co jest do użytkowania się nadaje

• 0
Opublikowano
2 minuty temu, sebastian88 napisał:

Mi 4 nie powinno być zablokowane?

Nic nie trzeba na nowo instalować systemu po przyjsciu telefonu?  To co jest do użytkowania się nadaje

Mi4 nigdy nie był zablokowany...

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, Nezumi napisał:

Mi4 nigdy nie był zablokowany...

a takie pytanko jeszcze ktoś mi napisął żemi 4 nie produkują już ok. i że te wszytskie oferty to składaki, refurbished?

w xfs telefon nie jest oryginalnie nowy tylko składak? myslałem że to jakie rezerwy magazynowe

• 0
Opublikowano
Dnia 30.04.2016 o 14:39, Nezumi napisał:

Mi4 nadal jest produkowany, Mi3 już nie jest produkowany... XFS ma nowe sztuki...

Witam, czy na ibuygou też są nowe Mi4? Właśnie kupiłem a się naczytałem, że już nie robią i są same składaki

• 0
Opublikowano
5 minut temu, piotrmi napisał:

Witam, czy na ibuygou też są nowe Mi4? Właśnie kupiłem a się naczytałem, że już nie robią i są same składaki

IBG posiada teraz Mi4 w wersji CT, ale nadal są to nowe sztuki, żadne refuby.

• 0
Opublikowano
1 minutę temu, Nezumi napisał:

IBG posiada teraz Mi4 w wersji CT, ale nadal są to nowe sztuki, żadne refuby.

Dzięki za info, a wersja CT co oznacza?

• 0
Opublikowano
7 minut temu, piotrmi napisał:

Dzięki za info, a wersja CT co oznacza?

China Telecom, mają zainstalowany jakiś lewy soft, jak telefon przyjdzie trzeba się troszkę pobawić z flashowaniem. Wersji CU widocznie się już nie produkuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...