Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Od niedawna (może tydzień) mam problem z baterią. Telefon ładuje się bardzo szybko. Po naładowaniu do 100% i odłączeniu telefonu od ładowarki bateria leci w oczach. Dosłownie w ciągu 30 min ze 100% potrafi spaść do 70 % czasem nawet mniej. Potem to się stabilizuje od 60 % bateria wyczerpuje się prawidłowo. Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Edit. Dodam że zmieniałem system na najnowszy Miui hermes 6.4.21 i nic to nie zmieniło.

Edytowane przez Bar0
Opublikowano
38 minut temu, Bar0 napisał:

Witam. Od niedawna (może tydzień) mam problem z baterią. Telefon ładuje się bardzo szybko. Po naładowaniu do 100% i odłączeniu telefonu od ładowarki bateria leci w oczach. Dosłownie w ciągu 30 min ze 100% potrafi spaść do 70 % czasem nawet mniej. Potem to się stabilizuje od 60 % bateria wyczerpuje się prawidłowo. Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Edit. Dodam że zmieniałem system na najnowszy Miui hermes 6.4.21 i nic to nie zmieniło.

To dlatego że telefon nie przestaje się ładować jak wbije 100℅(mam miernik pod USB) i ładuje się jeszcze ok 1h. Zostaw tele podłączony na 3-3,5 h i zaś zobacz. Ewentualnie na noc

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...