ProSpiryt Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć, Dzisiaj zrobiłęm aktualizację do 6.4.21. ( https://basketbuild.com/uploads/devs/Acid/6.4.21/xiaomi.eu_multi_hennessy_6.4.21_v7-5.0.zip ) Niestety po restarcie telefon wisi na logo MI mi.com. Aktualizacje robie w miare regularnie od kilku miesięcy. Nigdy nie miałem problemu - do dzisiaj. Pytanie czy jest jakis prosty sposób żeby telefon przywrócić do użytku? Mogę wejść do TWRP Ps. Prawdopodobnie zły room został ściągniety do Redmi 3 Jezeli z TWRP zaladuje poprawny room telefon zadziala? Sprawdze i dam znac Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez ProSpiryt
ProSpiryt Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 https://miuipolska.pl/download/ Bezposrednio z telefonu. Pamietam ze aktualizacja zajmowala 56x MB. pamietam bo zdziwlo mnie to ze zajmuje mniej niz zawsze. Po tym wnioskuje ze omylkowo poszla akualizacja redmi 3 (bo mniej wiecej tyle zajmuje) zamiast redmi note 3. Aktualnie w TWRP wszedlem w install i wybralem poprzednia wersje miuipolska dla redmi note 3 (takowa mialem w telefonie) Mam nadzieje ze zadziala..
redkontakt Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 22 minuty temu, ProSpiryt napisał: Ps. Prawdopodobnie zły room został ściągniety do Redmi 3 Jezeli z TWRP zaladuje poprawny room telefon zadziala? Sprawdze i dam znac No jeżeli ty ściągasz room to gratuluję do telefonu pokój nie jest potrzebny tylko oprogramowanie i czy pobierałeś z MIUI Polska?
ProSpiryt Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tak z MIUI Polska. Ponownie idzie pokój w wersji 6.4.21. Oby teraz zadzialalo. Ps. Redkontakt w jaki inny sposób moge zrobic akutalizacje pokoju bez sciagania obrazka? OTA nie dziala na redmi note 3.
situ Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Po pierwsze robisz aktualizacje romu . Pobierasz rom jak masz TWRP wrzucasz na pamięć telefonu i dajesz install > wybierasz plik >robisz swipe to confirm fash i czekasz chwile i gotowe.
ProSpiryt Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Pokój 6.4.21 siedzi w telefonie. Teraz poszlo bez problemu. Uprzejmie dziekuje za aktywnosc. @Situ a czy ten sposob podany przez Ciebie rozni sie od mojego sposobu. Sciagam pokój, wchodze w system-about phone-system updates-choos update package i wybieram najnowszy pokój.
mitrzy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Czyli złożyłeś wątek o tym że nie potrafisz poprawnie ściągnąć romu po czym go sam rozwiązałeś- no gratulacje! Geniusz po prostu
situ Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 10 minut temu, ProSpiryt napisał: Pokój 6.4.21 siedzi w telefonie. Teraz poszlo bez problemu. Uprzejmie dziekuje za aktywnosc. @Situ a czy ten sposob podany przez Ciebie rozni sie od mojego sposobu. Sciagam pokój, wchodze w system-about phone-system updates-choos update package i wybieram najnowszy pokój. Tak ty robisz to bezpośrednio z telefonu, a ja przedstawiłem ci sposób bezpośrednio z recovery.
ZduneX25 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi