Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie

Opublikowano

Dzień dobry,

mam 300 kontaktów na koncie Xiaomi i 200 kontaktów na koncie Google, częściowo się pokrywają.

Chce aby wszystkie, bez dubli, duplikatów znalazły się TYLKO na koncie Google, żeby usunąć konto xiaomi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja bym zrobił tak. Wszystkie kontakty dopisał bym do sim. Sprawdził oczywiście czy są wszystkie. Usunął był konto Xiaomi a kontakty z sim zsynchronizowal z Google. Może tak się uda najszybciej.😉

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

A co to za różnica. Tak na szybko wymyśliłem. Więc tak napisałem. Przecież rozwiązań jest co najmniej kilkanaście Ale po co myśleć przecież jest forum. 😈😁

Bez urazy oczywiście.😁

• 0
Opublikowano

Pytałem poważnie. Może jest jakiś powód dla którego miały być zapisane na SIM.

A różnica jest taka, że na SIM zapiszesz przy kontakcie mniej informacji niż w telefonie (przynajmniej kiedyś tak byłe, od dawna z tego nie korzystałem, wiec może coś przez ten czas się pozmieniało).

• 0
Opublikowano

Nie nie ma. Można je zapisać gdziekolwiek. Urządzenie, sim pendrive, komputer. Każdy backup kontaktów może być. Byle by później je przywrócić i synchronizować tylko na jednym koncie. Nawet jak będą się powtarzały to jest opcja scal duplikaty. Czy jakoś tak.

Tak sim jest najgorszym miejscem bo zapisuję tylko określoną ilość znaków

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

markus420 wszystko mozna, mozna isc na piechote z warszawy do szczecina, mozna zlapac szczura i posmarowac brzuch specjalnym proszkiem zeby zdechl, mozna

ALE JA PYTALEM O TO JAK KONKRETNIE NAJPROSCIEJ TO ZROBIC A NIE JAK NAKOMBINOWAC DO OKOLA

• 0
Opublikowano

Nie krzycz, przecież to zależy od Twojego poziomu wiedzy. Jeśli to ma być za rączkę to najlepiej jak je przepiszesz na piechotę. Dla mnie tak jest najprościej.

Bo jeśli to jest dla Ciebie kombinowanie to przykro mi.

Jak mam Ci to napisać?

Zaznacz żeby pokazało Ci wszystkie kontakty, zrób backup na urządzeniu, usuń konto Xiaomi i przywróć backup. Włącz synchro na Google. Połącz duplikaty.

Albo poczekaj aż ktoś wymyśli Ci jeszcze prościej.:-D

Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano
4 godziny temu, amigancik napisał:

ALE JA PYTALEM O TO JAK KONKRETNIE NAJPROSCIEJ TO ZROBIC A NIE JAK NAKOMBINOWAC DO OKOLA

Polecam wkucie na pamięć pierwszej, kardynalnej zasady "Netykiety" (zasad dobrego wychowania podczas korzystania z Internetu). Pewnie zastanawiasz się, jaka to zasada?

Nie piszemy wielkimi literami, bo jest to obraźliwe i oznacza, że na kogoś krzyczysz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...