grehna Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Wywala mi taki problem co kilka godzin i mi band przestaje wibrować. Ktoś wie jak temu zaradzić? Pozdrawiam serdecznie Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez grehna
mrosi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
piotreku17 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Mam ten sam problem. Na miui 7.0 stable mi band tools działało prawidłowo. Gdy przesiadłem się na 6.4.7 zaczęły się problemy. Na początku jest wszystko ok lecz po jakimś czasie aplikacja jakby przestaje działaś choć połączenie z opaską jest bo działa odblokowywanie ekranu przez bt. po wejściu w aplikację wyświetla się komunikat taki jak u kolegi @grehna. Lecz gdy wejdziemy dalej okazuje się że serwis powiadomień jest włączony a aplikacja sugeruje że nie jest. Po dodaniu aplikacji do autostartu czy po zablokowaniu jej kłódką jest nadal ten sam problem. Zarówno mi band tools jak i mi fit są zaktualizowane do najnowszej wersji. Gdyby ktoś mógł pomóc byłbym wdzięczny.
yankees Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Podbijam. U mnie występuje ten sam problem.
Rekomendowane odpowiedzi