Mats Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam, po długich poszukiwaniach telefonu zdecydowałem się kupić mi note w podstawowej wersji 16gb, najlepiej w kolorze czarnym. Czy jest ktoś w stanie poradzić, gdzie dostanę go najtaniej i bez żadnych obaw?
Bohyn Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Lepiej niż tu https://miuipolska.pl/forum/forum/56-opinie-o-sklepach/ nie doradzę
Mats Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Bardziej chodziło mi o cenę, bo w sumie na tym forum pewie same sprawdzone sklepy polecicie szukałem na kilku, ale nie znam ich wszystkich. Na ibg cena z ubezpieczeniem ok 1160 zł. Xfs została wersja biały/bambus za 249 euro (z tym, że wysyłka dopiero za jakiś tydzień lub dwa, jeśli dobrze to rozumiem). Za 999 zł z xon24 (z tym, że mogą mi naliczyć vat, który to ja będę musiał zapłacić, więc trochę kiepsko). Znacie coś jeszcze?
Nezumi Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Technos, Accessoreis4You, może MiSpot... nie wiem, wszelakie opinie masz w linku wyżej.
Mats Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Chyba zdecyduję się na xfs jak tylko będą dostępne. Kiedyś widziałem jakieś kody zniżkowe dla użytkowników tego forum, przewidziało mi się czy są one dalej aktualne? Znalazłem teraz na ali za 230$, tylko bez ubezpieczenia na wypadek vatu i nie wiem jak jest z gwarancją. Sprzedawca widzę polecany na forum, ktoś może napisać jak z gwarancją u niego, jaka szansa na vat i czemu tak tanio? Czy, aby na pewno to oryginalne urządzenie? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Mats
Nezumi Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Z tego co pamiętam to gwarancja pół roku, chyba, ze coś tam zrobisz, to wtedy rok... nie pamiętam czy chodziło o komentarz czy jakąś wiadomość... gdzieś ktoś o tym pisał... W każdym razie wysyłasz do Chin, a on to naprawia w swoim serwisie.
Jolka Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dnia 16.04.2016 o 22:36, Mats napisał: Witam, po długich poszukiwaniach telefonu zdecydowałem się kupić mi note w podstawowej wersji 16gb, najlepiej w kolorze czarnym. Czy jest ktoś w stanie poradzić, gdzie dostanę go najtaniej i bez żadnych obaw?
Rekomendowane odpowiedzi