Kutax Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Mam problemy z bluetoothem. Powiadomienia z mibanda czasem dochodzą, generalnie jestem zmuszony do restartowania BT. Na jakim romie najlepiej działa bluetooth? Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Kutax 1
mrosi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Kutax Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Teraz testuje xiaomi.eu stable 7.1.6 i jest super. Opaska po odejściu poza zasięg bluetootha sama się łączy, nigdy się nie rozłącza. Wszystkie powiadomienia dochodzą. Polecam. Co prawda testuje od piątku wieczorem ale jak na razie nie mam zastrzeżeń. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Kutax
Gość mniamek75 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 52 minuty temu, Kutax napisał: Teraz testuje xiaomi.eu stable 7.1.6 i jest super. Opaska po odejściu poza zasięg bluetootha sama się łączy, nigdy się nie rozłącza. Wszystkie powiadomienia dochodzą. Polecam. Co prawda testuje od piątku wieczorem ale jak na razie nie mam zastrzeżeń. Witam. Jestem ciekaw jak wygląda zużycie baterii na tym romie? Ja zrobiłem downgrade z 6.4.7. na 6.3.24 że względu właśnie na baterie (2 dni nie wytrzymywala bez żadnych szaleństw)choć bluetooth działał bez zastrzeżeń. Teraz bateria jest ok ale bluetooth zawodzi pomaga reset połączenia.
Kutax Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Bateria w porównaniu do 6.3.24 o wiele lepiej jak dla mnie.
MarCiNWz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Mi najlepiej BT działał na 7.2.3.0 Stable.
slawv Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Polecany 6.4.21 (były w nim poprawki działania BT przeznaczone dla Redmi note 2, a to bardzo podobny telefon) Będę instalował w najbliższy weekend, to dam znać jak sie sprawuje Aktualizacja: Jest lepiej, ale to jeszcze nie jest dobrze Mam zestaw samochodowy i z nim rozłącza po różnym czasie. Na poprzednim systemie (7.1.8 eu) potrzebny był restart telefonu, żeby znów się połączyć. Teraz wystarcza wyłączenie i włączenie BT. Jak ktoś korzysta z Google Now Launcher, to można to zrobić głosowo, więc nie jest to jakoś koszmarnie uciążliwe. Czekam na kolejne poprawki. Instalowałem z full wipem. Edytowane 5 Maja 2016 przez slawv
slawv Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Odświeżę temat Miui 8 działa ok, na razie mam na liczniku 500 km przejechane i nie było żadnego rozłączenia. Polecam aktualizację na wyższe miui
mrosi Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi