Skocz do zawartości

[Sprzedam] Xiaomi Redmi Note 3 32GB Silver HelioX10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note 3 32GB Silver

Opis: Witam serdecznie. Posiadam na sprzedaż powyższy telefon zakupiony bezpośrednio przeze mnie 24-12-2015 na ibuygou. Użytkowany od początku tego roku. Niestety ekran 5,5" okazuje się dla mnie za duży. Chcę telefon wymienić na coś z mniejszym ekranem.
Na RMN3 wygoda użytkowania jest nie do opisania. Świetnie przegląda się na nim internet, czy też nawiguje, ale jednak dla mnie jest trochę za duży. Telefon jest w pełni sprawny, z odblokowanym bootloaderem przez Xiaomi. Aktualnie ma zainstalowany MIUIPolska 6.3.3 i chodzi jak burza. Bateria trzyma bardzo długo - spokojnie 3 dni przy normalnym korzystaniu. Ogólnie z telefonu jestem bardzo zadowolony i gdyby miał 5 cali, to bym go sobie zatrzymał. Telefon sprzedaję w oryginalnym pudełku, z ładowarką, przejściówką oraz kablem. Dorzucam do tego dwa pokrowce iPaky (złoty i różowe złoto) oraz trzy zwykłe gumowe w różnych kolorach, a także jedno nie używane szkło hartowane. Jako bonus dorzucam oryginalną podstawkę pod telefon MI widoczną na zdjęciach.
Telefon od początku noszony był w pokrowcu oraz ze szkłem na ekranie, tak więc nie ma żadnych rys. Nie zaliczył żadnego upadku, czy zalania. W 100% sprawny. Nie miał żadnego bricka itp. Wgrałem MIUI Polska po odblokowaniu bootloadera oraz go później aktualizowałem - wszystko poszło bez problemów.

W razie pytań zapraszam na priv.

Cena: 800 zł

Kontakt: PW oraz [email protected]

Zdjęcia: Przepraszam za jakość zdjęć, ale nie miałem niczego innego co robi zdjęcia, oprócz kamerki.

hksX1rI.jpg

MaXpdz1.jpg

vHE46xA.jpg

3es4zlk.jpg

53Vibw9.jpg

d3Zuyn2.jpg

arLQ5ru.jpg

BzylprR.jpg

jqWGSsW.jpg

fstGSCn.jpg

• mrosi odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...