Aszyn Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note 3 32GB SilverOpis: Witam serdecznie. Posiadam na sprzedaż powyższy telefon zakupiony bezpośrednio przeze mnie 24-12-2015 na ibuygou. Użytkowany od początku tego roku. Niestety ekran 5,5" okazuje się dla mnie za duży. Chcę telefon wymienić na coś z mniejszym ekranem. Na RMN3 wygoda użytkowania jest nie do opisania. Świetnie przegląda się na nim internet, czy też nawiguje, ale jednak dla mnie jest trochę za duży. Telefon jest w pełni sprawny, z odblokowanym bootloaderem przez Xiaomi. Aktualnie ma zainstalowany MIUIPolska 6.3.3 i chodzi jak burza. Bateria trzyma bardzo długo - spokojnie 3 dni przy normalnym korzystaniu. Ogólnie z telefonu jestem bardzo zadowolony i gdyby miał 5 cali, to bym go sobie zatrzymał. Telefon sprzedaję w oryginalnym pudełku, z ładowarką, przejściówką oraz kablem. Dorzucam do tego dwa pokrowce iPaky (złoty i różowe złoto) oraz trzy zwykłe gumowe w różnych kolorach, a także jedno nie używane szkło hartowane. Jako bonus dorzucam oryginalną podstawkę pod telefon MI widoczną na zdjęciach. Telefon od początku noszony był w pokrowcu oraz ze szkłem na ekranie, tak więc nie ma żadnych rys. Nie zaliczył żadnego upadku, czy zalania. W 100% sprawny. Nie miał żadnego bricka itp. Wgrałem MIUI Polska po odblokowaniu bootloadera oraz go później aktualizowałem - wszystko poszło bez problemów. W razie pytań zapraszam na priv.Cena: 800 złKontakt: PW oraz [email protected]Zdjęcia: Przepraszam za jakość zdjęć, ale nie miałem niczego innego co robi zdjęcia, oprócz kamerki.
Elderbary Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi