mdzia Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam. Pisze z taką dość dziwną sprawą. Po aktualizacji do androida 6, i cotygodniowych aktualizacjach telefon robi co chce (dziwne i denerwujące). Np pisząc SMS nagle włącza się muzyka czy inne aplikacje gierki fb itd.. No i odwrotnie, mając włączoną np grę włącza się wybieranie nr. I tak wymieniać mogę jeszcze długo.. Restart do ustawień fabrycznych nic nie dał.. Nie mam pomysłu co dalej.. Pomoże ktoś? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 MiFlash, twoja ostatnia nadzieja .
mdzia Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A mogłabym tak o jakąś instrukcję czy coś poprosić jak to zrobić? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, mdzia napisał: A mogłabym tak o jakąś instrukcję czy coś poprosić jak to zrobić? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka W dziale Tutoriale masz instrukcję do MiFlash krok po kroku .
Rekomendowane odpowiedzi