przemek2012 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Witajcie. Chciałem zainstalować na moim Xiaomi RedMi Note 4g dual sim najanowszego softa z Miui Polska, to też go pobrałem wszedłem w aktualizacje i kliknełem instaliuj z pliku zip. tel sie zrestartował, ale juz sie nie uruchomił. zapętlił się na logo MI. Kiedyś przy wciśnięci Vol- i power wchodził sie w tryb recovery, a po aktualizacji jest tylko okno z fastbootem. próbowałem wgrać nowe recovery ale sie nie udało, po jakims czasie tel sie wyłączył i od tego czasu zero rekacji. telefon nie zapala diody gdy podłaczy się ładowarkę, komputer go nie wykrywa, i sie nie uruchamia. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Czy może już ttelefonik jest martwy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmrog Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 (edited) Teraz recovery włącza się power + vol+ Zrób flasha. http://en.miui.com/a-234.html Edited July 5, 2016 by janmrog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts