Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie! Ostatnimi czasu co jakiś czas nie zadzwoni mi budzik. Używam aplikacji xtreme clock alarm i na wszystkich urządzeniach wcześniej był ok a na RN2 co jakiś czas go zamknie. Aplikacja w tle jest ale zniknie ikona z paska powiadomień i budzik nie dzwoni. Macie może jakieś pomysły? Nie chciałbym zaspać a już raz mi się to zdarzyło...

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panel sterowania /uprawnienia /autostart/dodaj tą aplikację

Wysłane z mojego Mi-4c

Sprawdź też inteligentne oszczędzanie baterii, wyłącz je lub dodaj aplikacje do wyjątków

Wysłane z mojego Mi-4c

Opublikowano

Do autostartu dodałem, a z oszczędzaniem baterii nic nie widzę. Była jako "sugerowane ustawienia" zmieniłem jej na dostęp chociaż tego nie wymaga. O to chodziło czy coś innego z oszczędzaniem?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tylko trochę o by było bez sensu, bo mam ten telefon jakieś 1.5 miesiąca a po jakiś 4 tygodniach zaczął mi się ten budzik zamykać. Wyłączyłem inteligentne oszczędzanie baterii, zobaczę czy coś pomoże. Oby! Chyba, że jeszcze jakieś pomysły 

Opublikowano

To już zrobione, właśnie o to mi chodzi, że aplikacja nie jest zabijana bo jest zablokowana ale a paska powiadomień znika i przez to nie działa. Dziwne... 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...