fancik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam Nie wiem czy to wina oprogramowania czy jakiś ustawień. Nie mogę uruchomić blokady ekranu ani wzorkiem ani pinem tylko działa hasło bo wtedy pokazuje się klawiatura z klawiszem OK. Przy pozostałych trzeba zatwierdzić oddzielnym klawiszem a on nie reaguje tak samo przy Pinie. Jednak jak ustawię hasło to później nie można go zmienić bo tu wyskakuje klawiatura bez OK a klawisz "Dalej " lub " Potwierdź" nie reaguje. Zmieniłem na najnowszy Miui 7.3 6.3.31 ale nic to nie zmieniło Może ktoś miał podobny problem .......bez tej blokady ekranu można żyć ale chciałbym dojść o co chodzi ............. Ratunkiem jest hasło do chmury które resetuje blokadę ale tylko tyle ... Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez fancik tekst
fancik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Problem sam rozwiązałem . Przyczyną był zainstalowany dodatkowy program do sterowania jasnością ekranu .Wystarczyło zablokować jego powiadomienia i po problemie. Można zamknąć temat..
Nezumi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi