Accro Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Witajcie, przeglądając jedną z grupek natknąłem się na świetną promo pada od Xiaomi - a dokładnie Bluetooth Gamepad z chin za...$3 Wysyłka za free. http://www.focalprice.com/GT0165B/Xiaomi_Bluetooth_Gamepad_Dual_Motor_Vibration_Game_Controller_Black.html?SSAID=745788 Polecam kupić, bo normalna cena to $30, więc -90% Działa z urządzeniami xiaomi jak i PC po wgraniu sterowników oraz zmapowaniu klawiszy programami (poradniki na internecie). Ja swój zamówiłem (PayPal), recenzję/wrażenia zdam kiedy przyjdzie i go przetestuję. Dajcie znać co sądzicie o samym padzie (oraz czy kiedykolwiek o nim słyszeliście). Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Accro dodane zdjęcie 1
Kuba. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) kupione cztery na cztery różne adresy i osoby z jednego konta, mam nadzieje, że przyjdą EDIT: 1/4 potwierdzone Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Kuba.
wtbn Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Cytat Dear customer, Thank you for your support, it means a lot to us Focalprice. You may noticed that your order FPGZZZOTT8EG for the product GT0165B went wrong. With deeply sorry we regret to inform you that the price of the item GT0165B went wrong due to there is a bug on our website. Thus your order will be voided and we will refund you asap. We are deeply sorry for the inconvenience caused to you. Hoping that this will not cause you too much trouble and truly appreciate your kindest understanding. If you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact us in [email protected] Yours Sincerely, Focalprice Team No i nici z marzeń o tanim gamepadzie... zamawialem jednego zaraz jak temat powstał. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez wtbn
Kuba. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 wczesniej dostaliscie potwierdzenia czy nie?
wtbn Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 tylko z paypala mi przyszło że płatność poszła.
Kuba. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 tez mialem z paypala potwierdzenie za 4 platnosci. Z Focalprice jedno potwierdzenie za pierwsze zamowienie i anulowanie tylko jednego zamowienia, nie tego na ktore mialem potwierdzenie
Accro Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ehh... Wszyscy to dostali, wytoczcie sklepowi proces na PP Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Też kliknąłem wczoraj spór, a dziś dostałem potwierdzenie że zamówienie będzie wysłane ;]
PurpleHaze Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dnia 4/8/2016 o 23:04, Kuba. napisał: wytoczone spory, czekam na odzew. Dnia 4/9/2016 o 01:28, wtbn napisał: Też kliknąłem wczoraj spór, a dziś dostałem potwierdzenie że zamówienie będzie wysłane ;] A co umiescic za informacje w sporze i w ogole pod jaka kategorie go podpiac?
wtbn Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie pamiętam jak już dokładnie otworzyłem spór, ale wybrałem opcje "nie otrzymano towaru" czy jakoś tak.
Kuba. Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 13 godzin temu, PurpleHaze napisał: A co umiescic za informacje w sporze i w ogole pod jaka kategorie go podpiac? napisałem, że sklep pomylił sie co do ceny. nie otrzymanie towaru i kat sprzet komputerowy czy jakos tak
Rekomendowane odpowiedzi