Rajczu Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Cześć Chce kupić słuchawki dokanałowe do 100 zł do słuchania głównie różnych odmian rocka. Myślałem nad Piston Iron Hybrid w sklepie technos, lecz wyczytałem że nie nadają sie do tego gatunku, nie wiem która wersja pistonów byłaby najlepsza do rocka, potrzebuje porady od osób obeznanych w temacie która wersja byłaby najlepsza, ewentualnie słuchawki innej marki w podobnej cenie. Słuchawki mają być dla kobiety więc muszą się podobać
Eragon Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Piston 2 są takie kobiece nieco ale ten kabelek...
Rajczu Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 19 minut temu, Eragon napisał: Piston 2 są takie kobiece nieco ale ten kabelek... Jest kiepskiej jakości w porównaniu do nowszych wersji ?
Eragon Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Widziałem je raz w życiu, ale właśnie ten kabelek taki mizerny mi się wydał... cieniutki... cherlawy... Poszukaj po recenzjach i sam będziesz więcej wiedział Ja np. zrobiłem wielki krok w swoim życiu, i zamówiłem nauszne
Rekomendowane odpowiedzi