Skocz do zawartości
  • 0

Google Analytics nie wykrywa telefonu Xiaomi

Pytanie

Opublikowano

Kurcze, słuchajcie, już mnie to zaczyna wkurzać... Prowadzę stronkę, do której podpięty jest Analytics Googla. 3 tyg. temu dostałam nowego Mi4c, wgrałam mu MIUI Polska, weszłam z niego na stronę - elegancko, po kilku sekundach wyświetliła się wizyta w statystykach. Potem dostał aktualizację do 6.3.10 - weszłam na stronę, pokazało się urządzenie na Analytiksie - po czym kaput. Przestał się rejestrować :-/ Wchodzę po kilka, kilkanaście razy dziennie, na krócej lub dłużej, z przeglądarki stockowej i z Chrome'a, z tego samego softu - nic, nie widzi go, jak kamień w wodę. W sumie w ciągu ostatniego miesiąca mam 4 wejścia z Xiaomi na stronę, dwa (!) z Mi4c - to te moje dwa pierwsze - jedno z MiPada i jedno z 2014813.

Kiedyś miałam coś podobnego na HTC z MIUI, ale GA chyba w ogóle nie widzi custom romów, więc na to zwaliłam winę. Ale tutaj to jest stock! Poza tym te dwa razy go zobaczył... Może macie jakiś pomysł, o co może chodzić, w sumie to pierdoła, ale fajnie by było odsiać sobie własne wejścia (administracyjne) i zobaczyć, jaki jest realny ruch na stronie... :( 

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...