Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem rn3 32/3 od jakis 2 tygodni ogólnie jestem zadowolony, ale nurtuje mnie jedna sprawa a mianowicie system poniewaz jest wgrany MUI 7.0 Stabilny , 7.0.19.0.0 LHNCNCJ i tutaj pojawia się moje pytanie, ponieważ jest to polska wersja i z tego co się orientuje nie jest to najnowsza wersja...Do rzeczy czy jest możliwość wgrania oryginalnej wersji tylko, że nowszej? Nie musi być koniecznie PL po prostu chciałbym, żeby była zaaktualizowana a z poziomu aktualizacji miju nie mam takiej możliwości. Z góry dizeki za odpowiedz i pozdrwiam . :D

Opublikowano

Masz syfmiui, temat wałkowany wiele razy na forum. Musisz odblokować bootloader i wgrać miuipolska(xiaomi.eu)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wiem, dlatego proszę was o link do tematu konkretnie, abym mógł zainstalować sobie normalny system przy czym nie blokować sobie telefonu,

Opublikowano

Może coś pójść na tyle nie hallo, że bede nowym, posiadaczem cegły 5,5 calowej ? nie do odblokowania ? czy nawet gdy cos zepsuje to bedzie dało sie to naprawic?

Opublikowano

No to tak trochę nie hallo, a były takie przypadki ?w sumie co się będę martwił jutro zrobię to co ten  koleś opisuje i wszystko będzie dobrze chyba

Opublikowano

Każda instalacja romu czy z poziomu recovery jak flashtoola wiąże się z ryzykiem uwalnia telefonu.

Najpierw dobrze zapoznać się z tematem i przede wszystkim prawidłowa instalacja sterowników jak i podłączanie telefonu.

Opublikowano
Do zmiany systemu na miuipolska  nie musi mieć odblokowanego bootladera , temat wałkowany wiele razy .

Ale jest dużo łatwiej, chyba że przy każdej aktualizacji chce używać sp flasha

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

No jakim cudem to nie działa, wyłączam telefon, odpalam download na tym fleszu, trzymam vol - i power i nic, totalnie nic probowałem już zmieniać kolejność ale nadal nic.Nie wiem potrzebuje jakiś chyba sterowników czy coś.... mógłby ktoś pomoc na pw czy odpisać tutaj krok po kroku ?

Opublikowano (edytowane)

Robie tak cały czas i żadnej reakcji. Moze to ma coś wspólnego z moimi niepowodzeniami ?

xD1.png

Edytowane przez Xaomi96
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...