Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry. Mialem wersje 5.12.17. Sciagnalem starsza wersje 5.11.5, nie robilem wipe. Zainstalowalem ja poprzez aktualizacje z pliku .zip. Zainstalowala sie, ale z bledami telefonu, aparatu i paru innych. Wrocilem do poprzedniej wersji, ale dalo sie tylko przez recovery. Teraz mam tak, ze kazdy plik z oprogramowaniem moge instalowac tylko przez recovery update.zip. Nie dziala aktualizuj z pliku .zip. Czy wiecie jak to naprawic ? Robilem full wipe i to samo. 

Opublikowano

Flash i postawienie na nowo na 5.12.17, innego wyjścia nie znam... Jest jak byk w instrukcji, że z romów od 5.12.17 nie cofamy się w tył, że to wymaga 2 partycji, a od 5.12.17 mamy 1... Tyle tego jest na forum...

Opublikowano

Dzieki wielkie. Niepotrzebnie na szybko robilem. Czy moge przez flashify zrobic recovery image pliku wersji 5.11.5, czy musze 5.12.17 ? Teraz jestem na 5.11.5.

Opublikowano
6 minut temu, rychuwro napisał:

Dzieki wielkie. Niepotrzebnie na szybko robilem. Czy moge przez flashify zrobic recovery image pliku wersji 5.11.5, czy musze 5.12.17 ? Teraz jestem na 5.11.5.

Musisz lecieć 5.12.17 lub nowsze, ogólnie to na Twoim miejscu spróbowałbym wgrać 6.0 z patcha 6.3.24 przez Recovery (zmiana nazwy pliku na update.zip i instalacja) powinno to naprawić problem z apką Aktualizacje, potem możesz znowu wrócić do 5.12.17, ale już z fullwipe.

Opublikowano (edytowane)

Dzieki wielkie. Pozdrawiam. Dodam jeszcze, ze pozniej przez recovery jeszcze raz zainstalowalem 5.11.5 i dziala bez problemu, oprocz tego, ze aktualuzacje nie "ida" przez zainstaluj z zip. Chcialem ta wersje, nie wiem czy przy niej zostac, czy naprawiac tak jak piszesz.

Edytowane przez rychuwro
inne
Opublikowano

Jeżeli nie potrzebujesz aktu, a wszystko działa, to zostań. 5.11.5 jest bardzo udany, więc do czasu ogarnięcia 6.0 można na nim zostać. (tak na prawdę przy 6.0 został już tylko 1 problem :D).

Opublikowano
27 minut temu, zielonyBB napisał:

No i restarty, kilka osób jednak zgłosiło że występują, ja dzisiaj miałem jeden.

Tapnięte z MI4 W

restarty były wcześniej, u mnie na tym rom zniknęły, a zgłosiło je 2 osoby na Mi4 :o.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...