Maso Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Przy próbie połączenia Wi-Fi mam komunikat "uniknięto połączenia internetowego o niskiej jakości" i nie mogę połączyć się z internetem nie wiem co robić Edytowane 25 Marca 2016 przez Maso
ZduneX25 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
IPeaInYourTea Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Spróbuj zrobić reset do fabrycznych. Taki problem występował na niektórych ROMach wcześniej. Na MIUI nie wiem czy tak było. Pomagało wówczas przywrócenie do fabryki telefonu. Jeśli po resecie lub/również po wgraniu nowego ROMU informacja będzie się pojawiać dalej, wówczas pozostaje serwis bo możliwa usterka modułu.
ZduneX25 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi