hagssi Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Dostałem dziś łaskawie zgodę na odblokowanie. Więc poradnik i jedziemy. Wgarnie wersji ROM DEV 6.3.17 Beta pobranego z tej storny http://en.miui.com/download-293.html Apka unlock zatrzymuje się na 50% i "could not verify blablabla" Podłączyłem do innego komputera a tam błąd też na 50% "couldnot verify device . Not connected to Mi Phone" oczywiście na obu komputerach zainstalowane zostały sterowniki USB. Próbowałem także tej metody Ale po komibnacji klawiszy VOL UP + POWER wyskakuje okienko z obazkiem telefonu i kablem usb. Po podłączeniu nic się nie dzieje... Czy jakieś pomysł co z tym fantem zrobić? Powoli zaczynam żałować przesiadki z SGS4 i Cyanogenmoda na Mi i MIUI. EDIT : próbowałem przez updater wrócić do wersji 7.2 która była zainstalowana wcześniej i wyskakuje komunikat " couldnt verify upadate package" Edytowane 24 Marca 2016 przez hagssi
decorator12 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Wejdź do managera urządzeń jak jesteś w fastboot. Znajdź swój telefon, jeśli jest nazwany Android Device to zaktualizuj sterownik (przez menager) - urządzenie zmieni się w Bootable Device. Potem spróbuj metody nr. 1 z forum - czyli w trybie fastboot zainstaluj recovery. Jeśli się uda, to telefon przejdzie w recovery, zrób factory reset I zagraj CM 13. Znajdź go przez recovery i zainstaluj. Może się uda. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi