Gruuuba Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Witam.Mam problem - nie wiem czy wykonałam instalacje poprawnie.Postępowałam wg instrukcji ( Mi 4 - metoda nr 1). Ściągnęłam pliki na komputer, następnie przerzuciłam je na telefon, zaktualizowałam wybierając plik w formacie zip, przywróciłam ustawienia fabryczne, zgrałam ponownie pliki ( te same) z komputera na telefon, chciałam znów zainstalować plik zip ALE na telefonie go nie było ( mimo że zgrałam drugi raz te same pliki na telefon). Proszę o info czy tak ma być czy coś źle zrobiłam i powinnam zrobić to jeszcze raz ?
Nezumi Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Nie musiałeś już tego .zip zgrywać 2x na telefon, nie ma potrzeby, ale warto go trzymać na PC, obstawiam, że jest on na telefonie, tylko wgrałeś go w inny folder .
Gruuuba Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 no ale po przywróceniu ustawień fabrycznych nie został on usunięty ? a wgrałam drugi raz dokładnie w to samo miejsce
Nezumi Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Tak, zostaje usunięty, a jesteś pewny, że się skopiowało, a nie wywaliło błędu na końcu? Mniejsza i tak tego pliku już nie potrzebujesz.
Gruuuba Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 zadnego błędu nie było. Więc nie wiem...
Rekomendowane odpowiedzi