karasu Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich Zmieniłem swojego note 1 na note 2 prime. Tel zamówiłem z alegrosza (sprzedawca zapewniał że nowy i oryginalny), wszystko się włącza i działa ale podczas pierwszego startu trzeba wybrać język i lokację. Język polski jest do wyboru ale w lokacji Polski brak, jest wszystko na prawo od Ukrainy Telefon dostałem z wgranym MiUi 7.0.6.0.0|wersja stabilna (LHMCNCI) Wersja android: 5.0.2 LRX22G Z tyłu na klapce napis China Mobile 4G (na note 1 nie miałem takiego napisu) Czy da się coś z tym zrobić, dograć Polskę do lokacji? Może zmiana softa? z góry dzięki! Edytowane 16 Marca 2016 przez karasu
d3tr0 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 tak zmiana romu bo masz coś niezidentyfikowanego, chińska inwencja twórcza
karasu Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Sorki że odkopuje po czasie ale wczoraj się trochę pobawiłem i wgrałem aktualne MiUi ze strony miuipolska... teraz wszystko śmiga jak trzeba, tel bez śmieci z ful PL językiem. Wcześniej tez tel potrafił mi się przegrzać i zresetować w czasie użytkowania... teraz jest lepiej nie miałem takich akcji i tel wydaje się wyraźnie chłodniejszy, działa stabilniej i płynniej
d3tr0 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi