zourv Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Jak w temacie, aplikacja documents otwiera sie na sekunde po czym sie zamyka, jest jakis sposob na uruchomienie tego? zdaje sie ze dzieki niej mozna ustawic zapis na kartach sd w niektorych aplikacjach, Moze ktos podeslac dzialajace apk do "documents"? ze swojego romu w ten sposób - przeinstalowując nowa wersje, udalo mi sie uruchomic mipilot. mam rom xiaomi.eu 7.1.3.0, Edytowane 15 Marca 2016 przez zourv
MarekzGliwic Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam, mam ten sam problem, zauważyłem go gdy chciałem coś dodać na forum i po kliknięciu dodaj plik mialem wybór między apatatem, dyktafonem i dokumentami, które nie chciały się otworzyć, rom mam z xiaomi.eu 7.1.3, czy udało się już jakoś rozwiązać ten problem?
simonsimon1980 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak macie roota to możecie zainstalować ze sklepu play SDFix i on naprawi dostęp do karty pamięci w systemie Albo FolderMount - przy pierwszym uruchomieniu zauważy program że jest problem z zapisem i też to naprawi
MarekzGliwic Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) A da sie zrobić roota na tym romie? Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez MarekzGliwic
simonsimon1980 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak masz zablokowany bootloader to king root (normalnie instalujesz jako aplikację), a jak odblokowany to super su przez recovery
Rekomendowane odpowiedzi