Krisgaj Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć, jadę autem w Niemczech- potem dalej w Europę, ale w moim Mi Note Pro nie mogę włączyć roamingu danych- to dla mnie ogromny problem, bo jadę na Google Maps, a to oczywiście nie działa bez danych. Baaaaardzo proszę o pilną pomoc! ( teraz jestem w restauracji na wifi) Ps wg T-Mobile usługa aktywna
Nezumi Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Próbowałeś po prostu zrestartować telefon? No i czy wcześniej poza granicami kraju, w którym masz wykupioną usługę wszystko działało OK. Zobacz czy masz włączony roaming (ogólny, nie krajowy).
Krisgaj Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Restart nie pomógł, ale sprawa opanowana- zrestartowałem ustawienia apn i ruszyło! Na myślenie pomogła dobra kolacja ;)Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź- to bardzo wazne, że można liczyć na Kolegów z Forum! Jadę dalej! Gorąco pozdrawiam krisgaj
Nezumi Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Życzę udanej podróży .
Rekomendowane odpowiedzi