Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy Wy, użytkownicy redmi2 też macie tak żenująco niskie transfery przez Wi-Fi? To już 4 redmi2 z miui polska jaki mi się przewinął przez ręce i średnio Speedtest pokazuje 4Mbps (na łączu 120Mbps) podczas gdy leżący obok stary lenovo a820 pokazuje ponad 50Mbps. Dzieje się to na różnych routerach wifi w różnych lokalizacjach. Zmieniałem opcje zaawansowane w wifi na telefonie i robiło się tylko gorzej.

Klepnięte z Redmi2 2GB

• Like 1
Opublikowano
Dnia 8.03.2016o17:58, Szpila napisał:

Witam.

Czy Wy, użytkownicy redmi2 też macie tak żenująco niskie transfery przez Wi-Fi? To już 4 redmi2 z miui polska jaki mi się przewinął przez ręce i średnio Speedtest pokazuje 4Mbps (na łączu 120Mbps) podczas gdy leżący obok stary lenovo a820 pokazuje ponad 50Mbps. Dzieje się to na różnych routerach wifi w różnych lokalizacjach. Zmieniałem opcje zaawansowane w wifi na telefonie i robiło się tylko gorzej.

Klepnięte z Redmi2 2GB

A jak to się ma do realnego ściągania, najlepiej ładnych, dużych pliczków?

Bo cyferki to jedno, a realia to drugie, co można zaobserwować na przykładzie zawartości męskich spodenek. B)

• Like 1
Opublikowano

Tak jak w speed teście miałem w play store ale pomogła ponowną instalacja systemu (aktualizacja z tego samego pliku)

Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...