Magnetroniak Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Ostatnio szukalem czy jest jakąś aktualizacja do redmi 2 pro 2gb i znalazłem na miuipolska RedMi 2 HM2014811 2GB jednak zamiast linku do ściągnięcia jest napis wkrótce. Ktoś się orientuje kiedy będzie ta wersja wydana?
fake4r Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Jeśli było by wiadomo to zamiast napisu "wkrótce" była by podana jakaś data. 1
Nezumi Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 5 minut temu, Magnetroniak napisał: Ostatnio szukalem czy jest jakąś aktualizacja do redmi 2 pro 2gb i znalazłem na miuipolska RedMi 2 HM2014811 2GB jednak zamiast linku do ściągnięcia jest napis wkrótce. Ktoś się orientuje kiedy będzie ta wersja wydana? To jest wersja na androidzie Lolipop i... będzie kiedy będzie. Zjedź sobie na stronie z downloadem niżej i będzie do pobrania aktualizacja na 4.4. 1
niwdew Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Podepnę się pod Temat. Czy z mojego Miui 7.1.2.0.by xiaomi.eu mogę bez problemu przez "aktualizacje" przejść na MIUIPolska? Jeśli tak to która wersja? Czy potrzebuje robić kopię tego co mam na telefonie teraz (zdjęcia , aplikacje itd) czy wszystko zostanie jak jest? Redmi 2 (2014811)
Rekomendowane odpowiedzi