Armani Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Mam problem ze na moim Redmi Note 3 czasami WiFi sie samo wylacza jak mam eran wylaczony. Wiem to poniewaz jak wlacze ekran to widze ze u gory w pasku nie jestem polaczony do sieci WiFi oraz nie dostaje zadnych wiadomosci (gmail itp). Czy ten blad zostal juz naprawiony w nowszym MIUI od Xiaomi? Aktualnie posiadam MIUI Developer ROM 6.1.145.
Addamas Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Sprawdź czy masz Wi-Fi zawsze włączone w trybie uśpienia w ustawieniach WiFi... Xiaomi Mi2S with sMIUI
Armani Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Tak, mam wlaczone. Kiedys na angielskim forum MIUI czytalem o tym, i to jest BUG, wiec ciekawilo mnie czy juz go naprawili czy nie.
zbijar Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Witam, po ostatniej aktualizacji do Miui 9 mam taki problem jak pisaliście wyżej. WiFi usypia się jak ekran się wyłącza, potem jak otwieram ekran to nie ma połączenia wifi tylko za chwilkę wskakuje wifi i odbiera wiadomości z poczty. Przed aktualizacją tego nie miałem. W ustawieniach wifi mam włączoną opcję żeby nigdy nie był w uśpieniu. Czy to problem w Miui 9 ?
sebastiw Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Witam, po ostatniej aktualizacji do Miui 9 mam taki problem jak pisaliście wyżej. WiFi usypia się jak ekran się wyłącza, potem jak otwieram ekran to nie ma połączenia wifi tylko za chwilkę wskakuje wifi i odbiera wiadomości z poczty. Przed aktualizacją tego nie miałem. W ustawieniach wifi mam włączoną opcję żeby nigdy nie był w uśpieniu. Czy to problem w Miui 9 ?Mam to samo w redmi 3, czy da się to jakoś rozwiązać?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
zbijar Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Cześć, ustaw tak jak w załączniku i będzie ok.
sebastiw Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Cześć, ustaw tak jak w załączniku i będzie ok.Dzięki, ale mam tak ustawioneWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
zbijar Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Nie wiem dlaczego Ci nie działa. U mnie przy tym ustawieniu jest już ok.
Rekomendowane odpowiedzi