kaczymon Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam, zawsze, jak podłączałem telefon przez usb do jakiegoś PC to wyskakiwało mi powiadomienie na pasku o tym podłączeniu i były tam dwie opcje (nie pamiętam dokładnie jakie, jedna coś z aparatem a druga z przesyłaniem plików chyba). Pewnego razu, jak chciałem naładować telefon przez czyjś laptop, i nie chciałem żeby ta osoba mi grzebała w mich danych , więc odznaczyłem obie opcje ( w sumie zawsze była zaznaczona tylko jedna, i to nie była ta z aparatem). Telefon wedle moich oczekiwań przestał być widoczny na laptopie, jednak teraz nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji by znów był widoczny dla wszystkich komputerów. Żadne powiadomienie mi już nie wyskakuje po podłączeniu się. Mógłby mi ktoś powiedzieć która opcja, gdzie ją znaleźć na telefonie, odpowiada właśnie za widoczność telefonu? może to gdzieś w opcjach programistycznych? Proszę o pomoc
Picasso Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) http://en.miui.com/thread-171530-1-1.html Według tego wątku powinno pomóc ściągnięcie aplikacji MIUI USB settings Chyba, że masz najnowszą wersję miuipolska tj. 6.3.3 to wtedy jest taka opcja w samouczku o nazwie: połączenie USB z komputerem Edytowane 6 Marca 2016 przez Picasso
kaczymon Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Wielkie dzięki, odzyskałem swój telefon
d3tr0 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi