Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam mega problem, w dniu wczorajszym zaaktualizowałam mi4, wgrałam najnowszy rom, wszystko było ok, ale po kilku godzinach telefon zaczął się ciąć.. Weszłam do TWRP i próbowałam wyczyścić, nic to nie dało, system nadal się zacinał.. Usunęłam wszystko przez TWRP, romy które były w pliku zip oraz cały system i teraz nie wiem co robić..
Telefon wchodzi do TWRP i do FASTBOOT przez kombinację klawiszową.   Mam pytanie czy ktoś z Was miał podobnie i mógłby mnie nakierować co mam w takim wypadku zrobić? Kolega też mi mówił że może to jest wina płyty głównej :( Pomocy...:( 

Opublikowano

Spróbuj wgrać ROM przez Mi Flash.

Ewentualnie chyba istnieje możliwość instalacji ROMu przez OTG.

MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers

• Like 1
Opublikowano

Ok, jakoś udało mi się wgrać rom, jak byłam w TWRP to komputer zaczął widzieć telefon, skopiowałam zip i zaaktualizowałam.. Tylko nadal ten telefon się zacina, logo miui polska bardzo wolno się wczytywało.. :(

Opublikowano
15 minut temu, qwertyuiop90 napisał:

Ok, jakoś udało mi się wgrać rom, jak byłam w TWRP to komputer zaczął widzieć telefon, skopiowałam zip i zaaktualizowałam.. Tylko nadal ten telefon się zacina, logo miui polska bardzo wolno się wczytywało.. :(

Być może wina nie jest w sofcie... a w hardzie... zobacz czy Ci bateria nie napuchła, być może walnęła taśma od LCD...

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, qwertyuiop90 napisał:

Kurdele.. Nie mogę się połączyć przez ten program Mi PC Suite.. :(
A mój xioami tak się zacina że masakra..

Znane są problemy z właśnie taśmą od LCD, która z powodu swojego położenia potrafi się... naciągać i dawać właśnie takie "kwiatki"... Jeżeli telefon jest na gwarancji, to go reklamuj.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...