qwertyuiop90 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Hej, mam mega problem, w dniu wczorajszym zaaktualizowałam mi4, wgrałam najnowszy rom, wszystko było ok, ale po kilku godzinach telefon zaczął się ciąć.. Weszłam do TWRP i próbowałam wyczyścić, nic to nie dało, system nadal się zacinał.. Usunęłam wszystko przez TWRP, romy które były w pliku zip oraz cały system i teraz nie wiem co robić.. Telefon wchodzi do TWRP i do FASTBOOT przez kombinację klawiszową. Mam pytanie czy ktoś z Was miał podobnie i mógłby mnie nakierować co mam w takim wypadku zrobić? Kolega też mi mówił że może to jest wina płyty głównej Pomocy...:(
kulig007 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Spróbuj wgrać ROM przez Mi Flash. Ewentualnie chyba istnieje możliwość instalacji ROMu przez OTG. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers 1
qwertyuiop90 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Ok, jakoś udało mi się wgrać rom, jak byłam w TWRP to komputer zaczął widzieć telefon, skopiowałam zip i zaaktualizowałam.. Tylko nadal ten telefon się zacina, logo miui polska bardzo wolno się wczytywało..
Nezumi Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 15 minut temu, qwertyuiop90 napisał: Ok, jakoś udało mi się wgrać rom, jak byłam w TWRP to komputer zaczął widzieć telefon, skopiowałam zip i zaaktualizowałam.. Tylko nadal ten telefon się zacina, logo miui polska bardzo wolno się wczytywało.. Być może wina nie jest w sofcie... a w hardzie... zobacz czy Ci bateria nie napuchła, być może walnęła taśma od LCD... 1
qwertyuiop90 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Kurdele.. Nie mogę się połączyć przez ten program Mi PC Suite.. :( A mój xioami tak się zacina że masakra..
Nezumi Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 19 minut temu, qwertyuiop90 napisał: Kurdele.. Nie mogę się połączyć przez ten program Mi PC Suite.. A mój xioami tak się zacina że masakra.. Znane są problemy z właśnie taśmą od LCD, która z powodu swojego położenia potrafi się... naciągać i dawać właśnie takie "kwiatki"... Jeżeli telefon jest na gwarancji, to go reklamuj.
qwertyuiop90 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Ni stąd ni zowąd telefon zaczął normalnie działać.. ja już nic nie rozumiem :/ Chyba trzeba go będzie reklamować :/
Rekomendowane odpowiedzi