fylyp1991 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam. Jestem posiadaczem Xiaomi Redmi 2 (wersja 2GB). Od jakiegoś czasu używając dłużej tel np. grając lub czytając ebooka nagle przestaje działać dotyk. Całkowicie przestaje reagować i jedyne co można zrobić to reset przez wyciągniecie baterii. Klawisze boczne działają.Wersja MIUI 6.1.28. Ogólnie w tel wszystko działa, tylko to zacięcie się od czasu do czasu pojawia. Miał ktoś może coś takiego? Szukałem na forum podobnego tematu ale nic nie znalazłem.
xAkemi Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Miewam tak, ale dość rzadko. Mam też inne problemy z dotykiem (podczas ładowania dotyk jest nieco gorszy [widać to podczas pisania], albo w pewnych momentach uważa, że nadal mam palec na ekranie w tym miejscu, chociaż już mam w innym [przeszkadza to bardzo w pewnej grze]), więc też proszę o pomoc. Edytowane 5 Marca 2016 przez xAkemi
St-Bziku Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Problem z dotykiem podczas ładowania może powodować kiepska ładowarka.
Rekomendowane odpowiedzi