PurpleHaze Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jak w temacie, promocja na mi4 wersja 3/16/WCDMA oczywiscie biala: http://www.everbuying.net/product818456.html Sklep mi osobiscie nieznany, na forum telchina ma w miare opinie. Jesli ktos sie bawi w givingassistant mozna dostac zwrot 8% od ceny na paypala. Nawet bez tego telefon za okolo 630zl (tyle pokazuje kalkulator paypala, jesli ktos ma karte walutowa/konto w walucie wyjdzie mniej) to moim zdaniem okazja.
xargos Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Cena bardzo atrakcyjna, już nawet można przełknąć to że nie ma LTE. Tylko czy to oby nie podróba albo jakiś refubrish. Na forum o everbuy nie dużo informacji, wręcz pewne problemy zgłaszane.
matiiiim Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Próbował ktoś zamawiać? Ja bym brał ale właśnie dobrych opinii nie ma sklep i może stracę tylko czas
matiiiim Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Tylko tutaj można próbować tego zwrotu 8%, na ali tego nie ma i zaoszczędzona kasa poszła by na etui, szkło. Chciałbym się zmieścić w 650 zł Edytowane 11 Marca 2016 przez matiiiim
PurpleHaze Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) 2 godziny temu, matiiiim napisał: Tylko tutaj można próbować tego zwrotu 8%, na ali tego nie ma i zaoszczędzona kasa poszła by na etui, szkło. Chciałbym się zmieścić w 650 zł Nie dziala niestety givingassistant i zwrot, pospieszylem sie piszac newsa. Jesli sprobujesz go uzyc, przekieruje cie na strone gdzie ten telefon kosztuje180$+. Bez zwrotu, normalnie przez strone 154$ przy kursie 3.89 przez paypal zaplacisz ~620zl Tyle tylko ze musisz uwzglednic ewentualny vat i wtedy dojdzie jakies 150zl do zaplaty, jesli celnicy chapna przesylke. Edytowane 11 Marca 2016 przez PurpleHaze
matiiiim Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 A ok. Nie wiem czy jest sens tam zamawiać telefon bo przeczytałem dużo opinii, że mogą nie mieć towaru i trzeba czekać tygodniami, a na stronie dalej pisze in stock.
Rekomendowane odpowiedzi